jueves, diciembre 7, 2023
Libros

El mar del traïdors

el mar dels traidorsAquesta novel.la narra la història d’un jove recentment llicenciat en medicina que s’enrola al Verge de Montserrat pensant que és un vaixell dedicat al comerç d‘ivori, i espècies. Situada a l’any 1868 ens descobreix la crua realitat sobre el tràfic d’esclaus entre Àfrica i Amèrica, on catalans respectats i exemplars fan grans fortunes destroçant la vida de milers de persones capturades brutalment a l’Àfrica.

Antoni Riubó s’embarca convençut que la seva vida comença una gran aventura on per fí podrà fer-se un nom com a metge, però quan arriba a l’Àfrica descobreix que la mercaderia que han anat a buscar no és una altra que 400 esclaus negres que han perdut la seva llibertat sota la brutalitat dels catalans que negocien i es fan rics amb les seves vides.

Al llarg de la travessia intenta salvar la vida dels esclaus i es converteix en un destorb pel capità de la nau i tots els seus tripulants.

Un món d’intrigues sense escrúpols que s’enriqueix amb les vides de pobres inocents.

És una novel.la epistolar on poc a poc anem veient la crua realitat i on el protagonista acaba patint en carn pròpia la brutalitat d’aquestes persones que es fan rics traficant amb negres.

 

Un comentario en «El mar del traïdors»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.