miércoles, noviembre 29, 2023
Mis escritos

Dinar #emprenedoresSTC

NETWORKINKAvui he estat convidada a participar en el Primer Networking de Dones Emprenedores de Sant Cugat (#emprenedoresSTC), organitzat per l’Ajuntament de Sant Cugat i us haig de dir que ha estat molt enriquidor.

Més enllà dels problemes nostres de cada dia, més enllà de les retallades, la crisis, l’atur, la manca de recursos, més enllà de tot això, hi ha gent emprenedora, gent que tira endavant amb molt d’esforç, i decideix fer-ho en positiu, i en el cas d’avui, en femení.

Erem unes 20 dones, totes amb un punt en comú, l’empenta i les ganes de tirar endavant costi el que costi. El dinar, a l’Hotel Qgat (boníssim, com sempre), ha estat convocat per l’Ajuntament de Sant Cugat, presidit per Mercé Conesa, i haig de dir que la Mercé té la virtut de posar-se al nivell de la resta, i demostrar que primer de tot, és una dona de cap a peus amb molta empenta i moltes ganes de tirar endavant.

La resta erem totes dones emprenedores, dones que treballem per tirar endavant els nostres projectes, petits o grans, però amb ganes de fer coses i de fer-les ben fetes; estic segura que d’aquest dinar sortiran coses noves! Si més no, hem gaudit de la companyia i s’ha pogut evidenciar que Sant Cugat té un gran potencial, també en femení.

Agraïr a l’Ajuntament l’oportunitat de participar en aquesta trobada i una abraçada ben forta a totes! A la vostra disposició ;=)

Primer Networking Dones Emprenedores Sant Cugat

8 comentarios en «Dinar #emprenedoresSTC»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.