26 marzo, 2023

Folie à deux. Sueños de un psiquiátrico

folie-a-deux-62Que jo em dedico a fer pàgines web, suposo que no és cap secret, i que m’agrada la cultura, tampoc ho deu ser; el que potser no sabeu alguns és que també em dedico a fer teatre, sóc actriu. Normalment amb el meu estimat grup de les Xandrines i en aquesta última ocasió amb DomMia, una companyia de Teatre que hem creat en Domènec Romera i jo per estrenar la nostra primera, i espero que no última, obra junts: Folie à deux. Sueños de un psiquiátrico, de Titzina Teatre.
Hem estat dirigits per en Roger Cònsul i entre tots tres, hem treballat durant mesos per poder pujar a escena aquest repte ple d’il·lusions; des d’aquí, una abraçada a tots els amics, familiars i desconeguts que ens heu regalat la vostra energia com a públic, ha estat un plaer immens per tots tres!

ranaTot això us ho explico, per què a més a més de fer publicitat gratuïta (perdoneu-me si us plau), també vull aprofitar per agrair un cop més tot el suport que hem rebut des de l’Ajuntament, i en especial les persones que ens han acompanyat al Teatre de Mira-sol! Gràcies de nou! És un luxe com a actriu i com a espectadora!

Penso que podem estar contents de tenir una ciutat on el teatre amateur té el seu espai.

El Dia Internacional del Teatre, ens preguntava a les Xandrines, la televisió de Sant Cugat, quina seria la nostra queixa com a grup de teatre amateur, i francament… no en tenim gaires de queixes, només que voldríem més teatre, més cultura, més oportunitats per veure i gaudir del teatre i algun espai nou que ens permeti ser-hi a tots, els professionals i els no professionals, per al cap i a la fi, tots som enamorats del teatre i tots tenim ganes de viure’l intensament.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.