Maria Vancells

Ni miedo, ni pereza, ni vergüenza

Tornafort, Tornafort, Tornafort aquí Ginesta, poseu rumb a Cala Pregonda. Tavascán, Tavascán, Tavascán, ho heu copiat? Si, allà ens veiem, bona travessa a tothom!

I així comença el nou món, un món on no hi ha més terra que els nostres vaixells ni més objectiu que el de ser feliç. Un món on les coses es diuen tres vegades seguides, com per donar-los més importància. Cenyeix, cenyeix, cenyeix, Manel, Manel, Manel, Tavascan, Tavascan, Tavascan! Un parèntesi ple d’hores magnífiques on el mar, el sol i els somriures es regalen per tot arreu, on anar a dormir es converteix en un procés per etapes, perquè venen amics i t’has de tornar a vestir, on comparteixes espais limitats i et sents el rei del món, on les onades et bressolen els somnis i les estrelles t’observen des de la distància, on una guitarra i un cubell es converteixen en un concert i un tiraxines et torna a la infancia i tornes a ser un pirata, on els dinars es comparteixen entre cerveses i copes de vi, on una nit de mala mar es transforma en un moment preciós, on un kayak o un pàdel surf i l’aigua gelada et desperten els sentits, on tot és possible i tot està bé…

Hem creat un món! T’ho pots imaginar? Per uns dies no hi ha hagut res més que aquest petit gran món que ens hem inventat, per uns dies res més que viure, sentir i riure. Acabo de tornar, però ja vull tornar a marxar! M’agrada el mar, el vent, la sal i el sol; m’agrada la llibertat i l’horitzó com a destí, m’agrada compartir, riure i viure i sobretot, m’agrada ser feliç!

Estic agraïda per aquest regal, contenta d’haver-me atrevit i convençuda que això no quedarà aquí. Sailing weekends for ever!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.