sábado, septiembre 30, 2023
Teatro

IT DANSA

Avui he tingut la sort de poder assistir a un espectacle meravellós, m’han regalat dues entrades per anar a veure IT DANSA al Teatre Auditori de Sant Cugat i, ho haig de reconèixer, estic de “subidón, subidón”.

Quin espectacle més meravellós, en escena uns setze ballarins amb una força i una energia envejables sota la direcció tres coreògrafs amb una creativitat sense límits.

Ens han presentat tres peces:

  • UN BALLO (coreògraf: Jirí Kylián). Una peça amb música clàssica i 5 parelles de ballarins regalant màgia dalt de l’escenari. Moviments coordinats, elegants i lleugers on tant l’home com la dona brillen com a ballarins.
  • WAD-RAS (coreògrafs: Montse Sánchez i Ramón Baeza). Una peça ballada només per nois amb una força que feia posar la pell de gallina. Un espectacle dins una presó que combina percusió i música flamenca i on es transmeten sentiments de repressió, dolor, lluita, frustració, esforç i solitud… Que maco que és veure ballar els nois, quina força que transmeten, quins moviments tan potents, quina energia que hi havia a dalt de l’escenari.
  • MINUS 16 (coreògraf: Ohad Naharin) Una barreja d’estils, imatges, energies, llums, un regal per als sentits, des del principi en solitàri d’un ballarí espectacular fins a treure a escena gent del públic per ballar acompanyats tots plegats.

Han aconseguit que acabessim tots de peu aplaudint l’esforç, l’entrega i sobre tot, la juventut!!! Un cop més gràcies al TA per apropar-nos a Sant Cugat espectacles de tanta qualitat!!!

 

The illusion of beauty and the fine line that separates madness from sanity, the panic behind the laughter and the coexistence of fatigue and elegance”.

 

Us deixo un vídeo ;=)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.