7 junio, 2023

La cicatriu de la mare

La cicatriu de la mareÉs la segona novel·la que llegeixo d’en JR Armadàs (encara que aquesta la va escriure primer) i no m’ha decebut gens, sino tot el contrari. De lectura àgil i ràpida, i sense baixar en cap moment la intensitat, aquesta novel·la, molt diferent de La flor de la Prunera, es podria convertir en una trepidant pel·lícula d’acció.

El protagonista, un jove nascut a Sant Cugat, es troba en una situació complicada i molt superior a les seves possibilitats. La novel·la comença amb una inquietant trucada de la seva mare que el fa tornar des de Irlanda cap a Barcelona perquè l’han empresonada a Can Brians. A partir d’aqui, en Marc, comença una vida totalment diferent a la que ell estava acostumat; descobreix moltes coses que no coneixia sobre sí mateix i sobre la seva pròpia vida i es troba en situacions realment complicades que el posen al límit.

No us explico més perquè val la pena que la llegiu, passareu molt bona estona i us quedareu amb les ganes de llegir una segona part que espero que en Joan Ramón no trigui a publicar.

Un pensamiento en “La cicatriu de la mare

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.