jueves, diciembre 7, 2023
Libros

La cicatriu de la mare

La cicatriu de la mareÉs la segona novel·la que llegeixo d’en JR Armadàs (encara que aquesta la va escriure primer) i no m’ha decebut gens, sino tot el contrari. De lectura àgil i ràpida, i sense baixar en cap moment la intensitat, aquesta novel·la, molt diferent de La flor de la Prunera, es podria convertir en una trepidant pel·lícula d’acció.

El protagonista, un jove nascut a Sant Cugat, es troba en una situació complicada i molt superior a les seves possibilitats. La novel·la comença amb una inquietant trucada de la seva mare que el fa tornar des de Irlanda cap a Barcelona perquè l’han empresonada a Can Brians. A partir d’aqui, en Marc, comença una vida totalment diferent a la que ell estava acostumat; descobreix moltes coses que no coneixia sobre sí mateix i sobre la seva pròpia vida i es troba en situacions realment complicades que el posen al límit.

No us explico més perquè val la pena que la llegiu, passareu molt bona estona i us quedareu amb les ganes de llegir una segona part que espero que en Joan Ramón no trigui a publicar.

Un comentario en «La cicatriu de la mare»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.