jueves, diciembre 7, 2023
Libros

Wonder

wonderMe n’havien parlat molt bé i no exageràven. WONDER és una història meravellosa; és la història d’un nen que a causa  d’una extranya malaltia té la cara tota deformada.

L’August és un nen amb una vida molt maca, uns pares que l’adoren, una germana que l’estima amb tot el cor i una familia meravellosa, però mai no ha anat a l’escola, i el llibre comença just quan, per primera vegada a la vida, l’August ha de començar a anar-hi.

Tots podem imaginar què sentiriem si un dia entrés a classe un nen com l’August, però, podriem posar-nos a la pell del nen i entendre com viuen els reptes les persones que pateixen alguna d’aquestes extranyes malalties? Us heu parat a pensar mai com seria la vostra vida si no poguessiu passar mai desapercebuts i a ningú li agradés la vostra cara?

WONDER és una història preciosa de superació personal, de seguir endavant i d’aprendre a agradar-se a un mateix i als altres encara que la teva «tarjeta de presentació» sigui difícil de suportar.

És una lliçó de vida que penso que hem de llegir el màxim de persones possibles, doncs tant els grans com els petits, podem aprendre i empatitzar molt més a partir d’una lectura com aquesta.

És un llibre que no et deixarà indiferent.

2 comentarios en «Wonder»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.