Maria Vancells

PASSIÓ PER COMUNICAR

PASSIÓ PER COMUNICAR

Desenvolupant habilitats escèniques. "Presentacions d'alt impacte" amb Eka.

15 i 22 d'abril, Teatre La escalera de Jacob, Madrid

Estic molt contenta de compartir amb vosaltres una experiència enriquidora i transformadora que he tingut l’oportunitat de viure recentment.

Al costat de Noemí Galindo, psicòloga i coach, fundadora d’Eka, vaig tenir el privilegi d’impartir una formació  per a potenciar les habilitats de parlar en públic, destinada a un equip de 10 professionals de l’empresa Nationale Nederlanden.

Durant dues intenses jornades de 8 hores cadascuna, submergim a l’equip en el món del teatre, utilitzant tècniques innovadores per a potenciar les seves habilitats per parlar en públic. Des d’exercicis teatrals fins a tècniques de veu, moviment i consciència corporal.

Cada moment va estar dissenyat per a desafiar i nodrir el creixement personal i professional de tots els participants.

Una de les claus del nostre enfocament va ser la pràctica constant. A través de presentacions simulades i exercicis dinàmics, cadascun d’ells va tenir l’oportunitat d’aplicar les habilitats recentment adquirides en un entorn segur i de suport. La retroalimentació constructiva va ser fonamental, ja que ens va permetre valorar-nos mútuament i créixer junts com a equip.

Va ser molt satisfactori veure la transformació que van experimentar els participants al llarg d’aquestes dues jornades. Des de la confiança renovada fins a la millora notable en les seves habilitats de comunicació, cadascun va deixar una marca única en el procés.

Vull expressar el meu més sincer agraïment a Eka per comptar amb mi i la meva experiència com a actriu, a Noemí Galindo per acompanyar-me i guiar-me en aquesta experiència i a cada membre de l’equip de Nationale Nederlanden pel seu compromís i entusiasme i bona disposició per al canvi i el creixement personal.

En resum, aquesta experiència ha estat molt més que una simple formació en presentacions professionals. Ha estat un viatge cap a l’interior de cadascun de nosaltres, evidenciant els potencials que tots tenim i creant eines que ens ajudaran a viure més conscientment, tant a nivell professional com personal.

Fins a la pròxima aventura!

Otras actividades